Skip to main content

Ervaringen

Ervaringen van anderen kunnen jou helpen. Homeostase -by Brigitte- scoort vijf sterren in alle reviews. Graag deel ik enkele voorbeelden van de positieve ervaringen die klanten hebben gehad in mijn salon. Ik ben trots en dankbaar dat ik de kans krijg om vrouwen te helpen hun huid te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten. 

Jennyfer

Datum: 23-06-2023

Mijn vriendin komt al een tijdje bij Brigitte en heeft goede ervaringen met haar. Vandaag was mijn eerste bezoek aan de salon. Ik had een Meet & Treat geboekt, wat een heerlijke ervaring!

Brigitte is een ontzettend vriendelijke, professionele en ervaren vrouw in het vak en geeft erg goed advies. Ze houdt overal rekening mee, heel erg prettig! Ik kom zeker terug voor vervolgbehandelingen, een dikke duim omhoog.


Esther

Datum: 15-06-2023

De nieuwe behandeltechniek; natural facelifting heeft mijn rimpels verminderd en mijn huid voelt lekker strak. Er werd zelfs gevraagd of ik botox had gebruikt. Nou echt niet!


Christel

Datum: 14-04-2023

In een zeer ontspannen setting heb ik een heerlijke en goede gezichtsbehandeling gehad. Brigitte is vriendelijk, werkt zeer professioneel en heeft veel kennis van zaken!


José

Datum: 23-02-2023

Door mondelinge reclame een 1e afspraak en verrast hierdoor besloten tot verdere behandeling facelift massage. Blij met resultaat, wijze van werken en communicatie.


Mandy

Datum: 12-02-2023

Een verborgen pareltje in het Vaneker waar huid-
verbetering en huidontspanning samenkomen. Mijn volgende afspraak staat al gepland.