Skip to main content

Over mij

In de afgelopen jaren heb ik me vooral gespecialiseerd in huidveroudering. Ik heb geavanceerde technieken geleerd op de Natural Facelifting Academy, waarmee ik dieper dan het bindweefsel kan behandelen. Daarnaast heb ik mijn studie tot orthomoleculair therapeut afgerond en ben ik begonnen met de opleiding huidverzorging bij oncologische patiënten. Door voortdurend opleidingen en trainingsdagen bij te wonen en vakbladen te lezen, blijf ik up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche.

Wanneer ik jou zie, zie ik niet alleen jouw huid. Ik zie jou als een compleet mens, en daarom kijk ik ook naar jouw voeding, levenspatroon en alles wat daarmee samenhangt. Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik geloof dat een holistische benadering essentieel is om optimale resultaten te bereiken. Daarom is een uitgebreide intake nodig voordat ik een gepersonaliseerd behandelplan voor je kan opstellen. Deze intake is altijd gratis, omdat het belangrijk is dat er een klik is tussen ons en ik aan jouw specifieke behoeften kan voldoen.

Als schoonheidsspecialiste heb ik een vrij beroep, daarom ben ik aangesloten bij ANBOS. Deze brancheorganisatie behartigt mijn belangen als het gaat om de kwaliteit van behandelingen, opleidingen en andere belangrijke aspecten van ons vak.

Ik voer mijn werk iedere dag met passie uit. Niets is mooier voor mij dan wanneer jij tevreden de deur uitgaat en je gehoord voelt. In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, het bezoeken van musicals, luisteren naar muziek en koken. Het zijn activiteiten die mijn creativiteit voeden en mijn geest ontspannen, zodat ik weer met hernieuwde energie aan de slag kan in de salon.

Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salon en samen te werken aan het verbeteren en verzorgen van jouw huid. Neem gerust contact met me op voor een afspraak of meer informatie.

Welkom in mijn salon...